Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

D&B David şi Baias. Succes la Curtea de Apel București într-un litigiu cu o miză de 14 milioane de euro

02.07.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Bucureşti a admis plângerea formulată de către Asocierea Medivamatcons, formată din GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L., MEDICARE TEHNICS S.A. şi VAVIAN TRADING S.R.L, modificând integral decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în sensul respingerii contestaţiei formulate de un agent economic împotriva procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică de lucrări „Reabilitare, modernizare şi echipare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov” organizate de Consiliul Judeţean Ilfov cu o valoare estimată de aproximativ 14 milioane de euro.

Potrivit deciziei Curţii de Apel Bucureşti, oferta depusă de Asocierea Medivamatcons este câştigătoarea licitaţiei, urmând să încheie cu Consiliul Judeţean Ilfov contractul de achiziţie publică având ca obiect reabilitarea spitalului judeţean şi echiparea acestuia cu aparaturi tomografice şi radiologice de ultimă generaţie.

În acest dosar, Asocierea Medivatmatcons a fost asistată de către avocaţii D&B David şi Baias. Echipa a fost formată din Amelia Teis, avocat senior şi Miriam Constantin, avocat colaborator, şi coordonată de Manuela Guia şi Dan Dascălu în calitate de parteneri D&B David şi Baias.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “D&B David şi Baias. Succes la Curtea de Apel București într-un litigiu cu o miză de 14 milioane de euro”

  1. aurelciausu spune:

    Felicitari!

    Av. Aurel Ciausu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week