Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Raportul Anual de activitate al ASF pentru 2013


2 iulie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 1 iulie 2014, Raportul Anual de activitate pentru 2013.

Documentul a fost depus depus vineri, 27 iunie 2014, la Parlamentul României, potrivit unui comunicat.

Acesta este primul Raport al ASF după punerea sub aceeași autoritate toate piețele financiare nebancare: asigurări, piață de capital şi pensii private, atât din perspectiva reglementării, dar mai ales a supravegherii unitare.

Mișu Negrițoiu, președintele ASF, a declarat: ”S-ar putea ca utilizatorii Raportului să fie surprinși că am inclus în raport o analiză critică a propriei activități, împreună cu prezentarea unor măsuri viitoare de îmbunătățire, dar considerăm că transparența stă la baza dezvoltării continue a pieței și este un element definitoriu împotriva stagnării și regresului. Prin propria evoluție vrem să contribuim la dezvoltarea piețelor, iar la finalul procesului de integrare suntem hotărâți ca ASF să întrunească toate așteptările pentru care a fost înființată: creșterea încrederii, a siguranței investițiilor și dezvoltarea economică a României”.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro