« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

UNNPR. Precizări privind tematica și bibliografia pentru examenul de dobândire a calității de notar stagiar
03.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității marți, 2 iulie 2014, câteva precizări cu privire la tematica și bibliografia pentru examenul sau concursul de dobândire a calității de notar stagiar, atât pentru proba orală, cât și pentru proba scrisă.

Având în vedere noua republicare a Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, la tratarea subiectelor care fac referire la Legea nr. 36/1995, candidații vor avea în vedere Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, întrucât s-a dat textelor o nouă renumerotare.

 
Secţiuni: Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD