Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Feedback curs admitere INM, iunie 2014

03.07.2014 | JURIDICE.ro

Concursul de admitere la magistratura este unul dintre cele mai dure din Romania, cu o concurenta acerba, care ajunge anul acesta la 32 de candidati pe loc. Tocmai de aceea, pregatirea temeinica pentru un astfel de examen este vitala, facand diferenta intre reusita si esec.

De patru ani, Euro Best Team organizeaza cursuri de pregatire pentru admiterea la INM, venind in intampinarea candidatilor la acest extrem de dificil si solicitant concurs.

Foarte multumiti de calitatea cursului, cativa dintre participantii la sesiunea care tocmai s-a incheiat au dorit sa ne impartaseasca opiniile lor.

1. Am aflat de Cursul de pregatire pentru INM de pe internet (mai precis, Facebook). Sunt foarte multumita de acest curs, deoarece pot sa spun ca am invatat si am inteles in doua luni de doua ori mai mult decat in cei patru ani de facultate. Am apreciat in mod deosebit modul de predare al domnului Emilian Stanisor, la drept penal si procedura penala. Recomand cu toata increderea participarea la acest curs de pregatire pentru INM.

2. Recomand cu toata increderea cursul de pregatire pentru admiterea al INM deoarece prestatia lectorilor a fost pe masura asteptarilor mele: am fost placut impresionat de cunostintele profesionale si tactul pedagogic al profesorilor nostri, am avut ocazia sa imi dau seama de nivelul de pregatire atat din punct de vedere juridic, cat si al rationamentului logic si pot spune ca acest curs mi-a oferit o noua perspectiva asupra concursului de admitere la magistratura, m-a impulsionat si m-a ambitionat. Mult success la invatatura, caci „Invatatura are un gust amar, dar roadele sunt bogate si dulci”.

3. Acest curs m-a ajutat sa dobandesc o modalitate optima de a invata, de a aborda materia: sa fiu mai atent al detalii, la nuante, la orice posibila interpretare. Sesiunea de pregatire m-a motivat si m-a ajutat sa-mi dau seama ca examenul ce urmeaza, chiar daca este foarte greu, nu e imposibil, si ca, prin munca si efort, se poate accede la INM. Profesorii au multa rabdare si dau explicatiile necesare, ceea ce pe mine m-a ajutat sa inteleg si mai bine materia. Recomand acest curs pentru completarea pregatirii necesare in vederea admiterii la INM.

4. Am aflat de acest curs de la un prieten. La inceput nu am fost asa sigur ca ar merita sa vin, dar, la insistentele prietenului am cedat si m-am inscris. Am o parere foarte buna despre acest curs si consider ca a meritat efortul fizic si material.

6. Este un curs care iti arata modalitatea in care se va desfasura concursul, te ajuta sa realizezi nivelul la care te afli, precum si ceea ce trebuie sa faci in continuare pentru a promova concursul. Indrumarile profesorilor sunt nepretuite in intregul context.

7. Este un curs care se poate plia pe nevoile specifice fiecaruia de invatare, in functie de nivelul de pregatire al fiecaruia dintre noi.

8. Pentru mine cursul a fost foarte bun mai ales ca m-a ajutat sa ma familiarizez cu metodele si grilele de examen, iar rationamentul logic si interviul au fost bine-venite, pe acestea chiar nu le putem gasi oriunde. Cursul este un bun prilej de autoevaluare, de a vedea in ce stare de invatare te afli, de a corecta modul de invatare, de a intelege interpretarea corecta a materiei si a grilelor. Recomand cu placere acest curs si altor persoane care vor sa urmeze o cariera domeniul magistraturii.

Urmatorul curs de pregatire pentru Admitere in Magistratura si INM din 5 iulie – 17 august 2014 ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri.  Cursul este 100% interactiv.

Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la proba juridica, cat si la probele Rationament Logic si Interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.

Pretul cursului este de 5.300 Lei + TVA pentru inscrierile efectuate pana joi, 3 iulie 2014, orele 16:00. Pretul acopera toate probele: Proba Juridica, Rationament Logic, Interviu, Organizarea Profesiei de Avocat.

Pentru detalii privind inscrierea accesati site-ul oficial.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.