« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Galați. Asistență juridică pentru polițiștii de frontieră
07.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Baroul Galați a dat publicității vineri, 4 iulie 2014, un anunț cu privire la procedura de atribuire a unui contract de asistență juridică, organizată de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pentru polițiștii de frontieră. Avocații interesați pot solicita documentația în scris, prin fax la tel: 0232271719 sau prin e-mail la adresa: achiziții.iași@yahoo.com.

Totodată, Baroul Galați trebuie să desemneze un număr de 5 avocați, pentru a putea selecta oferta, care reprezintă prețul cel mai scăzut, pentru asigurarea asistenței juridice, potrivit unui comunicat. Avocații desemnați necesită o experiență de minim 5 ani, fiecare, iar onorariul trebuie să fie exprimat pentru fiecare fază procesuală (fond, apel, recurs).

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD