Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Cluj. Seminar pentru formarea profesională a judecătorilor din domeniul medierii familiale
08.07.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Cluj a dat publicității joi, 3 iulie 2014, un comunicat, semnat de jud. Liviu Ungur, Șef Birou Informare și Relații Publice, cu privire la workshop-ul pentru formarea profesională a judecătorilor din domeniul medierii familiale.

Seminarul a avut loc în perioada 30 iunie – 3 iulie 2014, la Cluj-Napoca, și este al doilea eveniment de acest tip, dintr-o serie de patru. Lucrările au fost conduse de Alessandro Bruni, avocat-mediator, trainer GEMME Italia, alături de care au susținut prelegeri Christian Chereji, prodecanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, și Adrian Pop, președintele Institutului Transilvan de Mediere. De asemenea, au participat judecători de la Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Timișoara, Curtea de Apel Craiova, Tribunalul din Sofia, Tribunalul din Rijeka și membri ai Asociației Differenza Donna din Roma.

Workshop-ul a avut caracter interactiv și au fost abordate aspecte legate de medierea și soluționarea alternativă a litigiilor, cadrul legislativ european în domeniul medierii, caracterul intercultural al medierii transfrontaliere, medierea și fazele acesteia, rolul medierii în litigiile de familie și abilitățile de comunicare necesare magistratului pentru a depăși dificultățile ce apar în procesul de recomandare a medierii transfrontaliere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate