BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Cluj. Seminar pentru formarea profesională a judecătorilor din domeniul medierii familiale

08.07.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Cluj a dat publicității joi, 3 iulie 2014, un comunicat, semnat de jud. Liviu Ungur, Șef Birou Informare și Relații Publice, cu privire la workshop-ul pentru formarea profesională a judecătorilor din domeniul medierii familiale.

Seminarul a avut loc în perioada 30 iunie – 3 iulie 2014, la Cluj-Napoca, și este al doilea eveniment de acest tip, dintr-o serie de patru. Lucrările au fost conduse de Alessandro Bruni, avocat-mediator, trainer GEMME Italia, alături de care au susținut prelegeri Christian Chereji, prodecanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, și Adrian Pop, președintele Institutului Transilvan de Mediere. De asemenea, au participat judecători de la Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Timișoara, Curtea de Apel Craiova, Tribunalul din Sofia, Tribunalul din Rijeka și membri ai Asociației Differenza Donna din Roma.

Workshop-ul a avut caracter interactiv și au fost abordate aspecte legate de medierea și soluționarea alternativă a litigiilor, cadrul legislativ european în domeniul medierii, caracterul intercultural al medierii transfrontaliere, medierea și fazele acesteia, rolul medierii în litigiile de familie și abilitățile de comunicare necesare magistratului pentru a depăși dificultățile ce apar în procesul de recomandare a medierii transfrontaliere.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week