Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR. Greva avocaților francezi privind finanaţarea asistenței juridice din oficiu
09.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat marți, 8 iulie 2014, un anunț potrivit căruia aproximativ 6.000 de avocaţi francezi au declarat grevă şi au ieşit în stradă, îmbrăcaţi în robe, pentru a protesta faţă de lipsa de interes a guvernului în ceea ce priveşte cererile lor de a ameliora finanaţarea asistenței juridice din oficiu, în beneficiul tuturor cetățenilor şi în special al celor mai săraci.

În urma acestui protest autorităţile franceze nu au făcut anunţuri noi, în afară de confirmarea misiunii încredințate lui Jean-Yves Le Bouillonnec, vicepreședintele Comisiei Juridice a Adunării Naționale. Misiunea acestuia constă în analiza tuturor surselor de finanțare pentru asistență juridică, iar raportul trebuie finalizat până la sfârșitul lunii august.

Într-un comunicat dat publicităţii de Consiliul Naţional al Barourilor din Franţa se arată că “Profesia trebuie să rămână mobilizată şi noi instruncţiuni vor fi date în funcţie de evoluţia situaţiei”.

Mai multe detalii aici.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.