Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Repartizarea dosarelor pe timpul vacanței judecătorești
10.07.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Cluj a dat publicității miercuri, 9 iulie 2014, adresa nr. 411/7/A/30.06.2014 a Judecătoriei Cluj-Napoca privind repartizarea dosarelor și programul serviciului Registratură.

Conform acesteia, Tribunalul Cluj a stabilit, adoptarea ca modalitate de repartizare a dosarelor la toate instanțele din circumscripția teritorială, repartizarea dosarelor printr-o singură operațiune, excepție făcând dosarele penale cu regim special.

Totodată, Judecătoria Cluj-Napoca a stabilit că în perioada vacanței judecătorești (1 iulie-30 august), programul cu publicul la Registratură va fi de luni până joi, între orele 9:00-11:00.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate