Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM analizează modul în care unitățile de parchet din raza PCA Craiova au soluționat anumite dosare
10.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de miercuri, 9 iulie 2014, faţă de aspectele învederate în şedinţa Plenului CSM de la aceeaşi dată de către judecătorul Nicolae Horaţius Dumbravă, în legătură cu numărul dosarelor penale soluţionate pe numele lui S.A., zis B.M., de către unităţile de parchet din raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, aspecte rezultate în urma dezbaterii Raportului Inspecţiei Judiciare privind cererea de apărare a independenţei sistemului judiciar, independenţei, imparţialităţii şi a reputaţiei profesionale a judecătorilor şi procurorilor, a constatat că nici din cuprinsul raportului menţionat şi nici din actele ataşate acestuia nu rezultă date referitoare la dosarele soluţionate pe numele lui S.A. de către unităţile de parchet din raza PCA Craiova.

În consecinţă, Secţia pentru procurori a solicitat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova să verifice şi să comunice, până la data de 16 iulie 2014, evidenţa dosarelor în care au fost efectuate cercetări faţă de numitul S.A. soluţionate de către această unitate şi unităţile de parchet din subordine, din anul 2006 până în prezent, precum şi soluţiile dispuse în acestea, urmând ca în funcţie de datele transmise Secţia să decidă.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.