Varia
JURIDICE

CSM analizează modul în care unitățile de parchet din raza PCA Craiova au soluționat anumite dosare


10 iulie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de miercuri, 9 iulie 2014, faţă de aspectele învederate în şedinţa Plenului CSM de la aceeaşi dată de către judecătorul Nicolae Horaţius Dumbravă, în legătură cu numărul dosarelor penale soluţionate pe numele lui S.A., zis B.M., de către unităţile de parchet din raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, aspecte rezultate în urma dezbaterii Raportului Inspecţiei Judiciare privind cererea de apărare a independenţei sistemului judiciar, independenţei, imparţialităţii şi a reputaţiei profesionale a judecătorilor şi procurorilor, a constatat că nici din cuprinsul raportului menţionat şi nici din actele ataşate acestuia nu rezultă date referitoare la dosarele soluţionate pe numele lui S.A. de către unităţile de parchet din raza PCA Craiova.

În consecinţă, Secţia pentru procurori a solicitat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova să verifice şi să comunice, până la data de 16 iulie 2014, evidenţa dosarelor în care au fost efectuate cercetări faţă de numitul S.A. soluţionate de către această unitate şi unităţile de parchet din subordine, din anul 2006 până în prezent, precum şi soluţiile dispuse în acestea, urmând ca în funcţie de datele transmise Secţia să decidă.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro