Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM analizează modul în care unitățile de parchet din raza PCA Craiova au soluționat anumite dosare
10.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de miercuri, 9 iulie 2014, faţă de aspectele învederate în şedinţa Plenului CSM de la aceeaşi dată de către judecătorul Nicolae Horaţius Dumbravă, în legătură cu numărul dosarelor penale soluţionate pe numele lui S.A., zis B.M., de către unităţile de parchet din raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, aspecte rezultate în urma dezbaterii Raportului Inspecţiei Judiciare privind cererea de apărare a independenţei sistemului judiciar, independenţei, imparţialităţii şi a reputaţiei profesionale a judecătorilor şi procurorilor, a constatat că nici din cuprinsul raportului menţionat şi nici din actele ataşate acestuia nu rezultă date referitoare la dosarele soluţionate pe numele lui S.A. de către unităţile de parchet din raza PCA Craiova.

În consecinţă, Secţia pentru procurori a solicitat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova să verifice şi să comunice, până la data de 16 iulie 2014, evidenţa dosarelor în care au fost efectuate cercetări faţă de numitul S.A. soluţionate de către această unitate şi unităţile de parchet din subordine, din anul 2006 până în prezent, precum şi soluţiile dispuse în acestea, urmând ca în funcţie de datele transmise Secţia să decidă.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate