Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Drept penal

DNA-Gorj. Trafic ilicit de droguri de risc și efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Reținere

11 iulie 2014 | Raluca ASAVEI, Paula VÂRBAN, Raluca ASAVEI

DNA-Gorj. Trafic ilicit de droguri de risc și efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Reținere.

Prin ordonanțele procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Gorj din datele de 9 și 10 iulie au fost reținuți pentru 24 de ore 12 inculpați: O.A.M., C.A.C., G.C.D., B.I.M., T.E.I., F.M., O.C., R.D.I., M.R.F., M.A.F., M.L.C., Ș.M.O.

Cei 12 inculpați reținuți de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic ilicit de droguri de risc și efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, au fost duși în data de 10 iulie la Tribunalul Gorj cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți al acestei instanțe a admis solicitarea DIICOT dispunând arestarea preventivă a 11 inculpați și măsura controlului judiciar față de inculpatul Ș.M.O.

În cauză procurorii DIICOT – BT Gorj au indisponibilizat patru autoturisme și mai multe sume de bani, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurătoriu.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

:: sursa: www.diicot.ro

Avocat Paula VÂRBAN
Raluca ASAVEI

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică