Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Cerere de ofertă privind realizarea în parteneriat cu ROLII a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești
16.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 15 iulie 2014, cererea de ofertă a ROLII privind realizarea în parteneriat a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora pe o pagină de internet care poate fi accesată gratuit de către public.

Obiectul cererii îl reprezintă realizarea de către ofertant, pe cont propriu şi cu suportarea integrală a cheltuielilor, a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora pe o pagină de internet care poate fi accesată gratuit de către public.

Ofertele pot fi depuse până pe 31 iulie 2014, ora 16:00, la sediul ROLII din Mun. Bucureşti Sec. 1 str. H.M. Berthelot nr. 41 CP 010164.

:: specificațiile tehnice
:: cerințele minime

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate