Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Cerere de ofertă privind realizarea în parteneriat cu ROLII a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești
16.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 15 iulie 2014, cererea de ofertă a ROLII privind realizarea în parteneriat a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora pe o pagină de internet care poate fi accesată gratuit de către public.

Obiectul cererii îl reprezintă realizarea de către ofertant, pe cont propriu şi cu suportarea integrală a cheltuielilor, a unui proiect informatic de anonimizare a hotărârilor judecătorești și de publicare a acestora pe o pagină de internet care poate fi accesată gratuit de către public.

Ofertele pot fi depuse până pe 31 iulie 2014, ora 16:00, la sediul ROLII din Mun. Bucureşti Sec. 1 str. H.M. Berthelot nr. 41 CP 010164.

:: specificațiile tehnice
:: cerințele minime

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.