Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

BONDOC & ASOCIAȚII alături de Fondul Proprietatea în vânzarea întregii participaţii a acestuia în Transelectrica


16 iulie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Avocaţii firmei BONDOC și ASOCIAȚII SCA au asistat Fondul Proprietatea în vânzarea pachetului de 13,5% de acţiuni deţinut de aceasta  în capitalul social al Transelectrica.

Vânzarea s-a realizat prin derularea unui plasament privat, Fondul Proprietatea transferând astfel 9.895.212 acţiuni deţinute în capitalul social al Transelectrica, suma totală atrasă fiind de 212,6 milioane de lei. Plasamentul privat a fost destinat doar investitorilor calificaţi şi investitorilor instituţionali.

Lucian-Bondoc

Lucian Bondoc

Echipa BONDOC și ASOCIAȚII SCA care a fost alături de Fondul Proprietatea prin acordarea de consiliere juridică privind aspecte de drept românesc a fost coordonată de Lucian Bondoc, Managing Partner, asistat de Simona Petrişor, Managing Counsel.

Despre BONDOC și ASOCIAȚII SCA

BONDOC și ASOCIAȚII este o societate de avocatură din primul eșalon, având o alianță formală cu White & Case LLP în ceea ce privește România. Concomitent cu acordarea de consiliere juridică pe aspecte de drept românesc, BONDOC și ASOCIAȚII conlucrează la unison cu avocații din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite în 26 de țări, conferind astfel amploare globală fiecărui proiect în parte. Echipa de avocați a BONDOC și ASOCIAȚII SCA include atât avocați cu înaltă experiență în ceea ce privește cunoașterea pieței locale, precum și a mediului economic și de reglementare locală.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii