Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu comisarul european pentru ocuparea fortei de munca
18.02.2008 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

COMUNICAT

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a primit vineri, 15 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, pe Vladimir Spidla, Comisar european pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si egalitate de sanse, aflat intr-o vizita in Romania cu prilejul demararii procesului de implementare a doua programe operationale pentru dezvoltarea resurselor umane si dezvoltarea capacitatii administrative.

In cadrul convorbirilor, a fost acordata o atentie deosebita problemei incluziunii sociale a rromilor. Cei doi interlocutori au subliniat faptul ca situatia etniei rrome este o chestiune ce priveste toate statele membre ale Uniunii, care trebuie sa colaboreze pentru gasirea unei solutii comune eficiente. In context, presedintele Traian Basescu a evidentiat experienta Romaniei in elaborarea de politici publice privind integrarea rromilor in stransa colaborare cu reprezentantii acestei etnii si a reiterat interesul tarii noastre de a pune aceasta expertiza la dispozitia Comisiei.

Un alt subiect pe agenda discutiilor a fost educatia, cu accent asupra sumelor importante alocate acestui domeniu prin fondurile structurale puse la dispozitia Romaniei pana in 2013. Cu acest prilej, presedintele Basescu a subliniat necesitatea de reforma a sistemului de invatamant romanesc, pentru o absorbtie eficienta a fondurilor destinate educatiei si calificarii profesionale. In acest sens, comisarul Spilda a remarcat importanta colaborarii dintre diferitele institutii ale administratiei publice in cadrul Programelor Operationale.

Departamentul de Comunicare Publica

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate