Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Aproape 500 de tineri au absolvit cursurile Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”


17 iulie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Universitaria

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității marți, 15 iulie 2014, un comunicat cu privire la festivitatea de absolvire a studenților Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2014.

Aproape 500 de studenți au finalizat cu succes cursurile Academiei, urmând ca în perioada următoare să își înceapă activitatea la unitățile de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră și pompieri unde vor fi repartizați. Astfel, din cei 497 de absolvenți 447 vor fi repartizați în structurile MAI, iar restul de 50 vor lucra în cadrul Ministerului Justiției, specializarea Penitenciare.

Subinspector de poliţie Basamac Loredana, studentă a Facultății de Poliție, specializarea Drept, a fost declarată șef de promoție al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2014, cu media 9,95.

La ceremonie a participat și Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, care a declarat: ”Astăzi faceți un legământ cu țara și veți profesa într-o instituție de elită: Ministerul Afacerilor Interne – o instituție care reprezintă coloana vertebrală a statului român. Iar Ministerul Afacerilor Interne vă primește astăzi în rândurile sale cu speranță și încredere! Vă doresc tuturor ca spiritul deschis și îndrăzneț cu care ieșiți acum de pe băncile școlii să nu fie înfrânt și să nu ajungeți niciodată să considerați firești minciuna, abuzul sau nedreptatea. Să vă păstrați demnitatea și curajul intacte!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică