Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Precizări ale Președintelui ASF ref. veniturile salariale obținute în anul 2013 de la ING Bank România


17 iulie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității miercuri, 16 iulie 2014, un comunicat cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la veniturile salariale obținute de Mișu Negrițoiu din funcția de Președinte al ING Bank România.

Președintele ASF a emis o serie de precizări în acest sens:
1. Veniturile publicate în declarația de avere nu reprezintă numai suma salariilor lunare din anul 2013, ci toate veniturile de natură salarială (incluzând prime și sume provenite din valorificarea pachetelor de acțiuni acordate ca prime în anii anteriori).
2. Sumele din declarația de avere reprezintă venituri brute (din care aproximativ o treime a reprezentat contribuția la diversele bugete ale statului – impozit pe salariu, contribuții de asigurări sociale și de sănătate etc.).
3. Suma salariilor de bază (acordate lunar) reprezintă circa o treime din suma totală aferentă anului 2013 înscrisă în declarația de avere. Distribuția celorlalte venituri de natură salarială (prime și sume provenite din valorificarea pachetelor de acțiuni) nu a fost făcută în fiecare lună.
4. Veniturile înscrise în declarația de avere nu reprezintă venituri nete.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro