Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Programul Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești
17.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Craiova a dat publicității miercuri, 16 iulie 2014, un comunicat cu privire la programul instanţei și planificarea şedinţelor de judecată în perioada vacanței judecătoreşti.

Comunicatul integral:

În perioada vacanţei judecătoreşti, 21 iulie – 29 august 2014, activitatea de judecată, precum şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:
– completele special constituite pentru perioada vacanţei vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 100 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.
– activitatea compartimentelor arhivă-registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 07:30-15:30, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 08:30-13:30.

În perioada vacantei judecătoreşti, şedinţele de judecată se vor desfăşura astfel:
– în materie penală, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 9:30, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel.
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 10:00 pentru secțiile civil I și II și ora 10:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă, în timpul vacanței judecătoreşti primesc dată certă în aceeaşi zi, la compartimentul arhivă-registratură al Curţii de Apel Craiova.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.