Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Programul Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești
17.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Craiova a dat publicității miercuri, 16 iulie 2014, un comunicat cu privire la programul instanţei și planificarea şedinţelor de judecată în perioada vacanței judecătoreşti.

Comunicatul integral:

În perioada vacanţei judecătoreşti, 21 iulie – 29 august 2014, activitatea de judecată, precum şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:
– completele special constituite pentru perioada vacanţei vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 100 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.
– activitatea compartimentelor arhivă-registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 07:30-15:30, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 08:30-13:30.

În perioada vacantei judecătoreşti, şedinţele de judecată se vor desfăşura astfel:
– în materie penală, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 9:30, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel.
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 10:00 pentru secțiile civil I și II și ora 10:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă, în timpul vacanței judecătoreşti primesc dată certă în aceeaşi zi, la compartimentul arhivă-registratură al Curţii de Apel Craiova.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate