Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Programul Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești
17.07.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Craiova a dat publicității miercuri, 16 iulie 2014, un comunicat cu privire la programul instanţei și planificarea şedinţelor de judecată în perioada vacanței judecătoreşti.

Comunicatul integral:

În perioada vacanţei judecătoreşti, 21 iulie – 29 august 2014, activitatea de judecată, precum şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:
– completele special constituite pentru perioada vacanţei vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 100 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.
– activitatea compartimentelor arhivă-registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 07:30-15:30, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 08:30-13:30.

În perioada vacantei judecătoreşti, şedinţele de judecată se vor desfăşura astfel:
– în materie penală, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 9:30, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel.
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 10:00 pentru secțiile civil I și II și ora 10:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă, în timpul vacanței judecătoreşti primesc dată certă în aceeaşi zi, la compartimentul arhivă-registratură al Curţii de Apel Craiova.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti