Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Au fost aprobate formularele de înregistrare la ORDA


22 iulie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 531 din data de 17 iulie 2014 a fost publicată Decizia directorului general adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 72/2014 privind aprobarea modelelor formularelor conţinând cererile-tip de înregistrare/înscriere/raportare a modelelor certificatelor/autorizaţiilor de înregistrare şi adeverinţelor de înscriere în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.

Actul normativ aprobă modelul formularelor conţinând cererile-tip de înregistrare în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, după cum urmează:
– formularul 1 privind înregistrarea operatorilor economici;
– formularul 2 privind înregistrarea sau completarea punctelor de lucru şi/sau spaţiilor de depozitare;
– formularul 3 privind radierea punctelor de lucru şi/sau spaţiilor de depozitare;
– formularul 4 privind reînnoirea/preschimbarea/anularea certificatului/autorizaţiei de înregistrare.

De asemenea, actul normativ mai aprobă, printre altele, şi următoarele formulare:
– modelul formularelor conţinând cererile-tip de înscriere a fonogramelor în Registrul naţional al fonogramelor;
– modelul formularelor conţinând cererile-tip de înscriere a programelor pentru calculator în Registrul naţional al programelor pentru calculator;
– modelul formularelor conţinând cererile-tip de înscriere a videogramelor în Registrul naţional al videogramelor;
– modelul formularelor conţinând cererile-tip de eliberare a marcajelor holografice aplicabile pe fonogramele sau videogramele înscrise în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor;
– modelul formularului conţinând cererea-tip privind înscrierea echipamentelor în Registrul naţional al multiplicatorilor etc.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro