Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Absolventii INM vor primi burse si dupa absolvire, pana la momentul numirii in functie

21.02.2008 | JURIDICE.ro, Institutul National al Magistraturii

ANUNT cu privire la solicitarile fostilor de auditori de justitie referitoare la acordarea bursei de auditor de justitie pentru perioada cuprinsa intre data absolvirii cursurilor INM si data numirii in functie:

Avand in vedere Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 21/2008 prin care s-a constatat, in temeiul art. 17 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, ca auditorii de justitiei isi pastreaza calitatea pana la data numirii in functia de judecator sau procuror stagiar, cererile formulate de judecatorii si procurorii care au absolvit cursurile Institutului National al Magistraturii in anii 2005, 2006 si 2007 sunt intemeiate, urmand a se da curs acestor solicitari in momentul in care vor fi primite fonduri bugetare pentru aceasta destinatie.

In ceea ce priveste cererile formulate de judecatorii si procurorii care au absolvit cursurile I.N.M. anterior anului 2005, precizam ca acestea au fost transmise spre solutionare Consiliului Superior al Magistraturii, in temeiul art. 17 alin. 3 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata al si art. 6? din O.G. nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

Data de la care se vor plati aceste sume, precum si modul de plata vor fi anuntate pe site-ul I.N.M. www.inm-lex.ro.


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.