Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM achiziționează servicii pentru corectarea testelor grilă şi multiplicarea subiectelor pentru concursul de admitere în magistratură şi admitere la INM. UPDATE: Prelungire termen depunere oferte


25 iulie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

24 iulie 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a prelungit termenul până la care pot fi depuse ofertele de preț pentru serviciile de corectare a testelor grilă și de multiplicare a subiectelor pentru concursul de admitere în magistratură şi admitere la INM.

Cei interesați pot depune ofertele până pe 4 august 2014 la sediul CSM.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

***

22 iulie 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 9 iulie 2014, scrisoarea de intenție pentru achiziţionarea de servicii pentru corectarea testelor grilă şi multiplicarea subiectelor pentru concursul de admitere în magistratură şi admitere la INM.

Prestatorul va trebui să dezvolte un sistem software cu upgrade-uri și servicii complete (software-ul va deveni proprietatea CSM) prin care să se realizeze mapele de sală, ceea ce include repartizarea electronică a candidaților, întocmirea cataloagelor și a grilelor, centralizarea întrebărilor, etc. Sistemul va efectua și evaluarea punctajelor, cu toate etapele pe care le presupune: furnizare statistici, întocmire clasamente, etc. De asemenea, prestatorul va oferi și consultanță pentru utilizarea software-ului.

O a doua cerință o reprezintă multiplicarea subiectelor pentru cei aproximativ 5.000 de candidați, CSM estimând că vor fi necesare 13 pagini/candidat, în medie. Mai mult, Consiliul solicită o simulare a întregului proces pe un set de aproximativ 20 de grile, fiind necesară o acuratețe de 99.99%.

Pentru departajarea ofertelor se au în vedere următoarele criterii:
– 65% – prețul;
– 20% – acuratețea;
– 15% – alte avantaje care îmbunătățesc oferta.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii