TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII îşi întăreşte echipa de litigatori
22.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII îşi întăreşte aria de practică de litigii şi executări silite cooptând în echipă un avocat definitiv şi doi avocaţi stagiari. Anca Dobrescu, avocat definitiv, respectiv, Petru Cirja şi Luiza Mareş s-au alăturat echipei de litigatori condusă de avocatul partener Emilia Toader.

“Este un moment favorabil pentru a coopta în echipă avocaţi cu experienţă, care aduc imediat plus-valoare echipei dar, în acelaşi timp, este bine să ne gândim şi la viitor, pregătind din timp o nouă generaţie de avocaţi”, spune Avocatul Coordonator Gheorghe Boştină.

În acest moment, în cadrul ariei de practică ”Litigii și Executări silite” îşi desfăşoară activitatea 37 de avocaţi seniori şi trei avocaţi parteneri, precum şi avocaţii din cadrul celor 20 de birouri teritoriale, care gestionează peste 1.800 de dosare în toată ţara.

“Vom continua să recrutăm avocaţi cu experienţă în ariile de practică în care considerăm că este necesar acest lucru precum şi la birourile din teritoriu. Mult mai important însă mi se pare acţiunea de a pregăti noi avocaţi tineri şi a creşte noua generaţie de avocaţi de business care să poată fi în măsură să asigure dezvoltarea profesiei în următorii 20 de ani”, mai adaugă Avocatul Coordonator Gheorghe Boştină.

Despre Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate