Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Juriști portughezi decorați de Președintele României
25.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Traian Băsescu, Președintele României, a decorat joi, 24 iulie 2014, mai multe personalităţi politice din Republica Portugheză, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la aprofundarea relaţiilor, pe multiple planuri, dintre cele două state, potrivit unui comunicat.

Astfel, Paulo Sacadura Cabral Portas, viceprim-ministru cu însărcinări economice, licențiat în Drept, absolvent al Universității Catolice din Portugalia, a primit Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, în timp ce lui Bruno Maçães, secretar de stat pentru afaceri europene, licențiat în Drept, absolvent al Univeristății din Lisabona, i-a fost conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” – în grad de Comandor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate