Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Principiile majore ale profesiei de avocat în toate colţurile lumii
28.07.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității vineri, 25 iulie 2014, un comunicat cu privire la campania demarată de UIA pentru promovarea principiilor majore ale profesiei de avocat.

Pe site-ul Uniunii Internaționale a Avocaților au fost încărcate zeci de documente ce cuprind reglementări din mai multe ţări, aparţinând diferitelor sisteme de drept. Toate materialele pot fi accesate aici.

Baza de date reprezintă o parte a proiectului “Biblioteca universală pentru profesia juridica”, pe care UIA l-a demarat în 2005, în parteneriat cu Universitatea din Torino, iar scopul dezvoltării acestei baze de date este acela de a face accesibile actele normative care reglementează profesia de avocat în întreaga lume.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate