Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM și SNG recrutează experți în domeniul managementului timpului și al cauzelor
29.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 28 iulie 2014, un anunț cu privire la selecția de experţi specializați în domeniul Managementului Timpului și al Cauzelor în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, organizat de CSM în parteneriat cu Școala Națională de Grefieri, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Potrivit anunțului, CSM, prin SNG, recrutează 6 specialiști în domeniul Managementului Timpului și al Cauzelor pentru organizarea mai multor acțiuni de formare pentru aproximativ 30 de formatori ai SNG și 160 de grefieri în funcție. Sesiunile sunt programate în perioada septembrie 2014 – iunie 2015 și vor avea loc în următoarele orașe: București, Iași, Timișoara, Cluj și Brașov.

Cei interesați pot trimite pe adresa de e-mail camelia.panaitescu@gmail.com, până pe 6 august 2014, următoarele documente:
– scrisoare de intenție detaliată conţinând şi oferta financiară;
– Curriculum vitae;
– un plan de seminar pentru o activitate de formare cu durata de două zile (6 ore de formare efectivă/zi), în materia managementului timpului și al cauzelor.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.