Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM ref. acțiunea disciplinară, sancțiunea aplicată și condițiile pensionării unui fost procuror
30.07.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 29 iulie 2014, un comunicat prin care oferă câteva precizări cu privire la acţiunea disciplinară, sancţiunea aplicată şi condiţiile pensionării procurorului Eugen Iacobescu.

Astfel, ca urmare a informațiilor vehiculate recent în mass-media, CSM pune la dispoziția publicului următoarele documente:
1. Hotărârea nr. 1P din data de 8 februarie 2012 a Secţiei pentru procurori a CSM, prin care a fost dispusă sancţionarea disciplinară a procurorului Eugen Iacobescu.
2. Decizia civilă nr. 1 din data de 14 ianuarie 2014 a ICCJ, prin care a fost menţinută sancţiunea aplicată de Secţia pentru procurori.
3. Hotărârea Plenului CSM nr. 1171 din data de 29 octombrie 2013, de respingere a cererii privind acordarea avizului anual pentru menţinerea în funcţie a lui Iacobescu Eugen, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, după împlinirea vârstei de 65 de ani.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.