Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței. Investigație privind vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I


5 august 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Concurență

Consiliul Concurenței a declanșat miercuri, 30 iulie 2014, o investigație asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I, acest demers fiind declanșat în urma unei plângeri, potrivit unui comunicat.

Liga a vândut drepturile de televizare către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani, urmând a fi valorificate prin intermediul a două posturi de televiziune în regim “cu plată”. Consiliul nu analizează modul în care sunt valorificate drepturile de televizare, ci investighează comportamentul membrilor LPF.

Potrivit comunicatului, Consiliul a desfășurat o investigație asemănătoare în urma vânzării drepturilor de difuzare către Consorţiul format din SC TV Antena 1 SA şi SC RCS&RDS SA, în perioada 2008-2011, demers ce s-a finalizat cu asumarea de către LPF a unor angajamente.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de informaţii şi opinii referitoare la această investigaţie de la agenţii economici terţi, inclusiv concurenţi şi clienţi ai părţilor implicate. Acestea pot fi transmise prin fax la numărul 021.405.45.12, prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurenţei.ro sau prin poştă la adresa: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 33.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică