JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Avocații se pot abona la newsletter-ul UNBR
06.08.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Uniunea Națională a Barourilor din România va difuza, începând din august 2014, un newsletter lunar conţinând o sinteză a principalelor noutăţi legislative, informaţii privind proiecte de acte normative şi aspecte ale jurisprudenţei, cu impact asupra profesiei şi activităţii avocaţilor, potrivit unui anunț postat pe site-ul UNBR. Buletinul informativ va conține și comunicări privind deciziile UNBR, precum și informații importante referitoare la examenele de primire în profesie şi la sesiunile de pregătire continuă. Cei interesați se pot abona la newsletter prin accesarea acestui link sau prin accesarea opțiunii ”Abonare newsletter”, ce se găsește pe pagina principală a UNBR.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate