Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Avocații se pot abona la newsletter-ul UNBR
06.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România va difuza, începând din august 2014, un newsletter lunar conţinând o sinteză a principalelor noutăţi legislative, informaţii privind proiecte de acte normative şi aspecte ale jurisprudenţei, cu impact asupra profesiei şi activităţii avocaţilor, potrivit unui anunț postat pe site-ul UNBR. Buletinul informativ va conține și comunicări privind deciziile UNBR, precum și informații importante referitoare la examenele de primire în profesie şi la sesiunile de pregătire continuă. Cei interesați se pot abona la newsletter prin accesarea acestui link sau prin accesarea opțiunii ”Abonare newsletter”, ce se găsește pe pagina principală a UNBR.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.