Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Andra Muşatescu, nominalizată în cea de a 4-a ediție a ghidului ”Women in Business Law” 2014


14 august 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

Dr. av. cons. Andra Muşatescu a fost nominalizată, de către clienți și colegi, în cea de a 4-a ediție a ghidului ”Women in Business Law” (2014), ca fiind unul din practicienii de top din domeniul juridic.

Publicația ”World’s Leading Women in Business Law” este ghidul femeilor avocat de top în domeniul avocaturii de business, fiind unul dintre cele mai apreciate ghiduri de pe piață, editat la nivel internațional.

Revista Expert Guides a debutat în anul 1944, fiind printre singurele de la momentul respectiv care se ocupau cu realizarea unor topuri ale practicienilor din domeniul juridic. Până la momentul actual, aceasta continuă să realizeze respectivele ghiduri care includ juriști prestigioși, nominalizați de către clienți și colegi de breaslă.

Procesul de selecție implică transmiterea unor chestionare către practicienii din toate ariile de practică, în peste 70 de jurisdicții diferite, în care aceștia nominalizează juriștii de top, bazându-se pe expertiză și reputație. Rezultatele sunt analizate și verificate de centre juridice din toată lumea care realizează, în mod imparțial, acest ghid.

Cercetătorii au realizat o listă de specialiști în 70 de jurisdicții și din 29 de arii de practică diferite pentru acest ghid.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşătescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică