Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Biriș Goran promovează un nou Partener și întărește echipa de Real Estate
14.08.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Biriș Goran promovează un nou partener, Ana Maria Andronic, care, în ultimii ani, a consolidat poziția de top a firmei pe piața de IT și online și va continua să dezvolte Practica în domeniul Proprietății Intelectuale, IT & Media. În plus, Biriș Goran îi urează bun-venit lui Ștefăniță Georgescu în cadrul echipei specializate în drept imobiliar.

Ana Maria Andronic_Partener

Ana Maria Andronic

Ana Maria Andronic s-a alăturat echipei Biriș Goran în 2008 și coordonează practica în domeniul Proprietății Intelectuale, IT și Media. Considerată cel mai bun avocat din România atunci când vine vorba despre proiecte IT și în domeniul online, Ana Maria este forța motrice a VentureConnect, o importantă platformă de investiții pentru societăți IT și online inovatoare din România. Ana Maria a fost admisă în Baroul statului New York în 2011 și în Baroul București în 2007.

În cadrul practicii sale IT, Ana Maria gestionează întreaga perioadă de viață a unei companii IT, cu accent pe aspecte legate de investiții de tip business angel și cu capital de risc, drepturi de proprietate intelectuală, confidențialitate, drept societar, fuziuni și achiziții și dreptul muncii.

Anterior, Ana Maria a lucrat ca grefier pentru Onorabilul Judecător James J. Brady din cadrul instanței federale a Districtului de Mijloc al Statului Louisiana şi ca cercetător în cadrul Institutului de Cercetare pentru Studii pre-litigioase din Washington D.C. Înainte de experienţa sa în S.U.A., Ana-Maria a fost avocat coordonator în cadrul Asociaţiei Baroului American/Iniţiativa pentru un Stat de Drept din Bucureşti, unde s-a ocupat de numeroase proiecte de reformare a sistemului judecătoresc, finanțate de către Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională şi de Ministerul Public al Statelor Unite.

Ana-Maria a obţinut o diplomă de Master în Dreptul Proprietăţii Intelectuale în domeniul Internetului în 2006, în cadrul Universităţii de Stat din Louisiana, Baton Rouge, SUA. A absolvit Institutul Național al Magistraturii din București în 1998 și Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova în 1997.

Victor Constantinescu a menționat: “Această promovare era evidentă pentru noi: Mary (așa cum îi spunem) este cel mai bun avocat din sectorul IT din România, nefiind depășită de nimeni. Nimeni nu are pregătirea sa în SUA, experiența sa în domeniul tranzacțiilor cu companii din zona IT, antreprenori și investitori, abordarea și abilitățile sale de management al clienților, toate cuprinse într-o singură persoană. Mary este o parte vitală a echipei Biriș Goran și suntem bucuroși că ni se alătură în calitate de partener.”

Stefanita Georgescu_Avocat Senior

Ștefăniță Georgescu

Ștefăniță Georgescu se alătură firmei în calitate de Avocat Senior pentru a completa echipa specializată în real estate.

Ştefăniţă are peste 11 ani de experiență în acordarea de consultanță în tranzacții și aspecte de reglementare cu privire la diverse tranzacții naționale și transfrontaliere.

Ștefăniță are avantajul unei experiențe de lucru cu instituțiile financiare bancare și non-bancare, precum:
– cinci ani în cadrul ING România, unde a efectuat investigații complexe de titluri de proprietate și a fost implicat în tranzacții imobiliare comerciale, inclusiv achiziții, dispuneri, finanțări și leasing;
– doi ani în funcția de coordonator al departamentului juridic al companiilor românești din Grupul Kardan, unde a fost implicat în fuziuni și achiziții, finanțări și aspecte de reglementare și contracte comerciale.

Această experiență i-a oferit o expunere largă la diverse standarde, precum necesitatea de a efectua evaluări de risc în conformitate cu standardele bancare. Cooptarea lui Ștefăniță în echipa Biriș Goran consolidează angajamentul firmei de a oferi rezultate în conformitate cu aceste standarde.

Despre Biriș Goran

Biriș Goran este o firmă de avocatură înființată în 2006, cu o echipă de peste 30 de avocați pregătiți în străinătate și cu experiență în cadrul firmelor internaționale, precum și vorbitori nativi de limbă engleză. Domeniile de practică ale Biriș Goran sunt incluse în mod regulat printre cele mai bune din țară de publicații precum Chambers Europe și European Legal 500.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti