Varia
JURIDICE

CSM ref. modalitatea de repartizare a dosarului „ICA”


14 august 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 13 august 2014, un comunicat cu privire la modul de repartizare a dosarului „ICA”.

Astfel, repartizarea dosarului „ICA” s-a realizat cu respectarea strictă a Regulamentului de ordine interioară al instanţelor şi a Hotărârii nr. 187/26 iunie 2014 a Colegiului de conducere al Curţii de Apel Bucureşti. Cât priveşte completul de judecată, pe parcursul perioadei în care au avut loc înlocuirile în cadrul completului de judecată, cu judecătorii din lista de permanenţă (29 aprilie – 10 iunie), Consiliul Superior al Magistraturii a validat examenul de promovare în funcţii de judecători la curţile de apel. Judecător Camelia Bogdan şi judecător Mihai Alexandru Mihalcea s-au aflat printre magistrații promovaţi la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi au fost judecătorii care au schimbat membrii completului (din care unul fusese suspendat, iar ceilalţi nu mai funcţionau la acea instanţă).

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro