Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM ref. modalitatea de repartizare a dosarului „ICA”
14.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 13 august 2014, un comunicat cu privire la modul de repartizare a dosarului „ICA”.

Astfel, repartizarea dosarului „ICA” s-a realizat cu respectarea strictă a Regulamentului de ordine interioară al instanţelor şi a Hotărârii nr. 187/26 iunie 2014 a Colegiului de conducere al Curţii de Apel Bucureşti. Cât priveşte completul de judecată, pe parcursul perioadei în care au avut loc înlocuirile în cadrul completului de judecată, cu judecătorii din lista de permanenţă (29 aprilie – 10 iunie), Consiliul Superior al Magistraturii a validat examenul de promovare în funcţii de judecători la curţile de apel. Judecător Camelia Bogdan şi judecător Mihai Alexandru Mihalcea s-au aflat printre magistrații promovaţi la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi au fost judecătorii care au schimbat membrii completului (din care unul fusese suspendat, iar ceilalţi nu mai funcţionau la acea instanţă).

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.