Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC
 1 comentariu

CSM despre fotocopierea digitală a actelor din dosare
18.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Membrii Comisiei nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă au apreciat, în ședința din 11 august 2014, că se impune consultarea instanțelor și a parchetelor cu privire la reglementarea posibilității de fotocopiere digitală a actelor din dosasele aflate în arhiva instanțelor.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CSM despre fotocopierea digitală a actelor din dosare”

  1. Ion BUȘCĂ spune:

    În condiţiile în care arhivele instanţelor sunt foarte aglomerate, spaţii mici pentru studiu, personal insuficient pentru supravegherea celor care studiază dosarele, nr. foarte mari de pagini ale unor dosare, aparatura de fotocopiere a instanţelor e insuficientă şi uzată, ar fi mai mult decât salutară o decizie favorabilă pentru fotocopierea digitală de către părţi sau experţii implicaţi în dosarele din care au nevoie de informaţii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.