Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Unicul avocat participant la Scoala de Vară a Universității Populare Nicolae Iorga, 2014
18.08.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

La cursurile Universității Populare „Nicolae IORGA” de la Vălenii de Munte din acest an participă și cercetător științific, dr. juris avocat Iosif FRIEDMANN-NICOLESCU, consilier al Consiliului Baroului București.

Vălenii de Munte va fi capitala culturii naționale în perioada 17-22 august 2014, cu ocazia cursurilor de vară ale Universității Populare „Nicolae IORGA”, manifestare națională, care a debutat în 1908 din inițiativa savantului Nicolae IORGA.

În ziua de 19 august 2014 (ora 10.00), la CENTRUL CULTURAL Vălenii de Munte, va avea loc Conferința: „100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial, Cauze, desfăşurare, consecinţe”.

Cu participarea:
– prof. dr. Sergiu Iosipescu
– prof. univ. dr. Nicolae-Şerban Tanaşoca
– prof. univ. Ion Bulei
– prof. univ. Vasile Buga, directorul Centrului de Studii Istorice „Florin Constantiniu” de pe lângă Institutul Naţional al Totalitarismului
– Georges Boisnard
– avocat dr. juris Iosif FRIEDMANN-NICOLESCU.

Avocat dr. juris I. FRIEDMANN-NICOLESCU este autorul unicului studiu dedicat organizării judiciare din Palatul de Justiție, din Bucureștiul vremelnic ocupat în primul război mondial de trupele germano-austro-ungaro– bulgare conduse de Feldmareșalul german, Anton Ludwig August von MACKENSEN.

În aceeași zi, la ora 17.30, tot la Centrul Cultural Valenii de Munte, avocat dr. juris I. FRIEDMANN-NICOLESCU va vorbi despre cultura cinematografică națională în contextul culturii cinematografice internaționale, cu ocazia centenarului primului film documentar dedicat Luceafărului poeziei românești – primul film documentar despre Eminescu în contextul culturii cinematografice naţionale şi mondiale (produs în urmă cu o sută de ani, după un scenariu al avocatului Octav MINAR).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti