Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Convinge judecătorul! Întâlnire cu autorul
20.08.2014 | JURIDICE.ro

Miercuri, 20 august, începând cu ora 18:30, la Readers Café, Wolters Kluwer România organizează o întâlnire a cititorilor cu Adrian Toni Neacșu, autorul cărții Convinge judecătorul – cartea juridică eveniment a anului. Discuția va avea ca element central cartea Convinge judecătorul și, mai departe, experiențele profesionale ale autorului.

Locurile sunt limitate. Pentru confirmarea participării și pentru detalii vă rugăm să trimiteți un email la adresa marketing@wkro.ro.

Adrian Toni Neacșu și-a început activitatea profesională ca judecător la Judecătoria Panciu în 1998. Din 1999 a fost numit judecător la Judecătoria Focșani, iar din 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Vrancea. Începând cu anul 2006 a exercitat prin concurs două mandate de președinte al Tribunalului Vrancea. În 2011 a fost ales reprezentant în Consiliul Superior al Magistraturii al judecătorilor de tribunale, iar din 2013 este avocat. Începând din 1999 a publicat numeroase articole de specialitate și de opinie. A mai scris “Între statul de criză și statul de drept” (editura Universul Juridic, 2010) (o culegere de articole publicate pe JURIDICE.ro). Este redactor-șef al revistelor Pandectele Române și Monitorul Jurisprudenței, director al Institutului de Drept Practic și administrator al www.CastigaProcese.ro.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.