JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader, Alexandru Tănase, Igor Sevcenco, Andrei Săvescu – JURIDICE MOLDOVA
25.08.2014 | JURIDICE.ro


JURIDICEVineri, 22 august 2014, în Republica Moldova, a avut loc o întrevedere între Tudorel Toader, decanul Facultății de Drept a Universității Al.I.Cuza din Iași, Alexandru Tănase, președintele Curții Constituționale din Republica Moldova, Igor Sevcenco, profesor la Facultatea de Drept a Universității B.P.Hașdeu din Moldova și Andrei Săvescu, coordonatorul JURIDICE.ro.

Întrevederea a avut drept scop realizarea unui proiect dedicat juriștilor din Republica Moldova, constând în construirea unui spațiu de comunicare pentru profesiile juridice.

Având suținerea JURIDICE.ro, platforma online JURIDICE MOLDOVA va sintetiza informațiile relevante pentru lumea juridică din Republica Moldova.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate