Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Rezultatele verificării îndeplinirii condiţiilor de primire în profesia de avocat
26.08.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

1. Baroul Argeș a publicat luni, 25 august 2014, tabelul nominal cu rezultatele validării dosarelor candidaţilor înscrişi la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2014.

2. Baroul Bistrița-Năsăud a dat publicității luni, 25 august 2014, rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de primire în profesie ca avocat stagiar.

3. Baroul Iași a publicat luni, 25 august 2014, rezultatele verificării dosarelor candidaților înscriși la examenul pentru dobândirea calității de avocat (stagiar sau definitiv), sesiunea septembrie 2014.

4. Baroul Ilfov a dat publicității luni, 25 august 2014, rezultatele verificărilor dosarelor pentru candidații înscriși în vederea susținerii examenului de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2014.

5. Baroul Olt a publicat luni, 25 august 2014, rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2014.

6. Baroul Timiș a oferit publicității luni, 25 august 2014, Hotărârea nr. 4 din 25 august 2014 a Consiliului privind rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor de primire în profesia de avocat a candidaților care au depus cereri de înscriere la examenul de primire în profesia de avocat.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti