Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Protest cauzat de restrângerea accesului la justiție și a dreptului la apărare

27.08.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul Baroului Dolj a hotărât în ședința din 21 august 2014 transmiterea unei propuneri către Consiliul U.N.B.R., în cadrul ședinței acestuia din 5-6 septembrie 2014, în vederea organizării unui protest la nivel național.

Prin organizarea acestui protest, se cere atenția autorităților statului cu privire la restrângerea accesului la justiție prin noile coduri de procedură penală și procedură civilă, prin noile taxe judiciare de timbru, dar și la restrângerea dreptului la apărare al cetățeanului prin noile reglementări și modul de punere în aplicare a acestora.

În acest sens, Consiliul Baroului Dolj a propus să stabilească o zi lucrătoare, după începerea activității instanțelor, în care activitatea avocațială să nu se desfășoare la nicio instanță și la niciun parchet, pe durata întregii zile, cu înștiințarea tuturor instanțelor cu cel puțin 10 zile înainte.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week