Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Dolj. Ateliere de lucru privind pregătirea profesională continuă


27 august 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Baroul Dolj, în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, reia seria organizării atelierelor de lucru privind pregătirea profesională continuă.

Astfel, avocații din Baroul Dolj sunt invitați să participe la atelierul de lucru cu temaNoua Lege a insolvenței nr.85/2014, care se va desfășura la data de 5 septembrie 2014, la sediul baroului, de la ora 14:00, moderator: av. Daniel Lucian Vlădescu.

De asemenea, avocații sunt așteptați și la atelierul de lucru cu tema „Cererile și acțiunile judecătorești formulate în temeiul Legii nr. 31/1990 privind societățile”, care va avea loc în data de 19 septembrie 2014, la sediul baroului, începând cu ora 14:00, moderator: conf. univ. dr. av. Lucian Bernd Săuleanu.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică