Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Profesioniștii recrutați de ASF pentru ocuparea a patru posturi de conducere


28 august 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat marți, 26 august 2014, că a încheiat procesul de recrutare pentru ocuparea a patru poziții cheie din noua structură a organizației.

În urma procesului de recrutare, au fost selectați următorii candidați:
1. Radu Petrescu – Director la Direcția Juridică
2. Ina Magda Lorincz – Director la Direcția Autorizare-Avizare, Sectorul Asigurări-Reasigurări
3. Boboc Florentina – Director la Direcția Autorizare-Supraveghere Entități Reglementate, Sectorul Instrumentelor și Investițiilor Financiare
4. Silviu Udroiu – Șef Serviciu la Serviciul Comunicare.

Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, a declarat: “Am fost plăcut surprins de interesul ridicat arătat de candidați, precum și de calitatea dialogului pe care l-am avut cu aceștia pe durata derulării evaluărilor. Faptul că nu a fost depusă nicio contestație după interviurile finale îmi întărește convingerea că a fost un demers bine structurat, ale cărui cerințe și exigențe au fost bine înțelese. Rezultatul este cel scontat – echipa ASF se îmbogățește cu profesioniști cu o vastă experiență, cărora doresc să le urez bun venit”.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro