Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Detalii privind admiterea la INM și magistratură
29.08.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 28 august 2014, un comunicat privind concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii și în magistratură.

Astfel, prima etapă a celor două concursuri se va desfășura în data de 31 august 2014, probă eliminatorie tip grilă de verificare a cunoștințelor la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal.

La concursul de admitere la INM s-au înscris 4073 de candidați dintre care vor participa la prima probă 4028 de candidați. Concursul se organizează pentru ocuparea a 160 de locuri pentru auditori de justiție, respectiv 60 de locuri pentru judecători și 60 de locuri pentru procurori.

La concursul de admitere în magistratură s-au înscris 1007 candidați dintre care 947 vor participa la probă. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 26 de posturi de judecător în cadrul judecătoriilor și a 10 posturi de procuror în cadrul parchetelor de pe lângă judecătorii.

Ambele concursuri vor începe la ora 9:00, accesul candidaților în sală fiind permis între orele 7:30-8:30, numai pe baza actului de indentitate (BI/CI sau pașaport). Listele cu repartizarea candidaților pe săli se vor publica în data de 29 august 2014, pe paginile de internet ale CSM, respectiv INM, și pe ușile sălilor în care se desfășoară proba.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti