Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detalii privind admiterea la INM și magistratură

29.08.2014 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 28 august 2014, un comunicat privind concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii și în magistratură.

Astfel, prima etapă a celor două concursuri se va desfășura în data de 31 august 2014, probă eliminatorie tip grilă de verificare a cunoștințelor la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal.

La concursul de admitere la INM s-au înscris 4073 de candidați dintre care vor participa la prima probă 4028 de candidați. Concursul se organizează pentru ocuparea a 160 de locuri pentru auditori de justiție, respectiv 60 de locuri pentru judecători și 60 de locuri pentru procurori.

La concursul de admitere în magistratură s-au înscris 1007 candidați dintre care 947 vor participa la probă. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 26 de posturi de judecător în cadrul judecătoriilor și a 10 posturi de procuror în cadrul parchetelor de pe lângă judecătorii.

Ambele concursuri vor începe la ora 9:00, accesul candidaților în sală fiind permis între orele 7:30-8:30, numai pe baza actului de indentitate (BI/CI sau pașaport). Listele cu repartizarea candidaților pe săli se vor publica în data de 29 august 2014, pe paginile de internet ale CSM, respectiv INM, și pe ușile sălilor în care se desfășoară proba.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate