Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

SNPAP Tîrgu-Ocna. Festivitatea de absolvire a promoţiei 2013-2014 ”Constantin Brâncoveanu”
29.08.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu-Ocna a dat publicității joi, 28 august 2014, un comunicat cu privire la festivitatea de absolvire a promoţiei 2013-2014 ”Constantin Brâncoveanu”.

Evenimentul a avut loc în Piaţeta Primăriei oraşului și a reunit 202 de absolvenţi (162 băieţi și 30 fete din România şi 10 absolvenţi din Republica Moldova). De asemenea, au participat și reprezentanți ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, respectiv, Directorul general – comisar şef de penitenciare Cătălin Claudiu BEJAN, directorul Direcţiei Management şi Resurse Umane – comisar şef de penitenciare Gheorghe IFTINCA, din partea Departamentului Instituţiilor Penitenciare din Republica Moldova, Maior de justiţie Larisa FRIJA şi Locotenent de justiţie Mariana VACARCIUC, directorii unor unităţi penitenciare, primarul oraşului staţiune Tîrgu Ocna – economist Ştefan ŞILOCHI.

Festivitatea din acest an a prilejuit două premiere. În primul rând, evenimentul a avut loc într-un loc public, având în vedere că viitorii funcţionari publici cu statut special vor desfăşura un serviciu public în beneficiul cetăţenilor. În al doilea rând, promoţiile de absolvenţi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna vor primi o denumire simbolică, promoţia de absolvenţi din 2014 primind denumirea ”Constantin Brâncoveanu”.

Conducerea şcolii le-a transmis proaspeţilor absolvenţi aprecieri pentru seriozitatea şi interesul de care au dat dovadă în pregătirea profesională, pentru rezultatele pe care le-au obţinut pe timpul studiilor, pentru curajul de a alege o profesie dificilă şi solicitantă, care presupune riscuri şi provocări permanente.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti