Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Răzvan Dincă & Asociaţii cooptează un nou Partener


1 septembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Cristina Muşat se alătură echipei Răzvan Dincă & Asociaţii în calitate de Partener, consolidând astfel echipa de litigii şi arbitraje a societăţii.

Cu peste 10 ani de experienţă, Cristina Muşat acordă asistenţă şi reprezentare clienţilor în litigii civile şi comerciale, îmbinând experienţa academică dobândită în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, unde a predat Teoria Generală a Obligaţiilor şi Drepturi Reale, cu experienţa practică, bazată pe activitatea desfăşurată în cadrul unora dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România – STOICA & Asociaţii şi Ţuca, Zbârcea & Asociaţii.

Cristina Muşat este doctor în drept din anul 2012, a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Columbia, New York, obţinând titlul de master în drept în anul 2013, şi a desfăşurat un stagiu de studii în cadrul Université Paris II Pantheon-Assas, în perioada 2009-2010. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2004 şi a Baroului din New York din 2014.

Despre Răzvan Dincă şi Asociaţii

Înfiinţată în 2012, firma de avocatură oferă asistenţă juridică, în principal, în următoarele arii de practică: proprietate intelectuală, litigii şi arbitraje internaţionale, contracte, concurenţă, finanţe-bănci, insolvenţă şi imobiliare.

Valorile care stau la baza întregii activităţi a echipei de avocaţi sunt: competenţa, creativitatea şi eficienţa în obţinerea rezultatelor urmărite de clienţi. Ca urmare, serviciile oferite sunt personalizate, întemeiate pe o solidă pregătire teoretică, recunoscută la nivel academic, precum şi pe o experienţă bogată în diferite domenii de aplicare a dreptului.

Răzvan Dincă şi Asociaţii a fost implicată în proiecte semnificative pentru piaţa locală, incluzând asistenţa juridică permanentă acordată unor societăţi bancare, servicii de consultanţă specializată pentru agenţi importanţi din piaţa farmaceutică, consultanţă şi reprezentare în domeniul aplicaţiilor IT, asistenţă şi reprezentare în probleme de drept al concurenţei privind lanţurile de distribuţie a echipamentelor electrocasnice, anularea sau, după caz, apărarea în justiţie a drepturilor conferite de brevete şi mărci şi nu numai.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică