Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Admitere INM şi magistratură. Îndepărtare candidaţi din sală
31.08.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Astăzi, 31 august 2014, s-a desfăşurat prima etapa a concursului de admitere in INM si, respectiv, a concursului de admitere în magistratura, constând în proba eliminatorie de tip grila pentru verificarea cunoştinţelor juridice, se arată într-un comunicat al Comisiei de organizare.

„Din punct de vedere organizatoric, concursul s-a desfăşurat conform programului estimat, fără a fi semnalate disfuncţionalităţi. În ceea ce priveşte conduita candidaţilor, au existat câteva situaţii pe care persoanele însărcinate cu supravegherea sălilor de concurs le-au considerat ca fiind încălcări ale regulamentului. În toate aceste situaţii s-au întreprins măsurile legale şi regulamentare pentru zădărnicirea acţiunilor întreprinse, pentru eliminarea din concurs a respectivilor candidaţi şi, după caz, pentru sesizarea organelor abilitate să aprecieze asupra caracterului şi posibilelor consecinţe ale faptelor constatate.”, se arată în comunicat.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.