Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 
Print Friendly, PDF & Email

ASF a finalizat procesul de transformare instituțională
03.09.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 2 septembrie 2014, un comunicat cu privire la finalizarea procesului de transformare instituțională.

Astfel, o dată cu aprobarea de către Consiliul ASF a noii arhitecturi a ASF, a fost finalizat procesul de transformare, fiind întărite funcțiile și capacitatea de reacție a instituției, iar, în același timp, au fost reduse cheltuielile de personal cu circa 70 milioane de lei.

Consiliul ASF a aprobat noul Regulament de Organizare și Funcționare, noua Politică de recrutare și promovare și a adoptat Codul de etică și integritate a angajaților Autorității de Supraveghere Financiară. Totodată, Consiliul ASF a adoptat organigrama și a derulat un plan de încetare voluntară a contractului de muncă pentru angajați.

De asemenea, a fost redus numărul direcțiilor cu 48% (de la 25 la 13) și a fost înjumătățit numărul serviciilor (o reducere cu 48%, de la 102 la 53). Drept urmare, pozițiile de conducere din cadrul ASF s-au redus cu peste 56% (de la 161 la 70), numărul consilierilor a fost redus cu 70% (de la 33 la 10), în timp ce numărul total de posturi se reduce cu aproape 20% (114 posturi).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate