Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF a finalizat procesul de transformare instituțională


3 septembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 2 septembrie 2014, un comunicat cu privire la finalizarea procesului de transformare instituțională.

Astfel, o dată cu aprobarea de către Consiliul ASF a noii arhitecturi a ASF, a fost finalizat procesul de transformare, fiind întărite funcțiile și capacitatea de reacție a instituției, iar, în același timp, au fost reduse cheltuielile de personal cu circa 70 milioane de lei.

Consiliul ASF a aprobat noul Regulament de Organizare și Funcționare, noua Politică de recrutare și promovare și a adoptat Codul de etică și integritate a angajaților Autorității de Supraveghere Financiară. Totodată, Consiliul ASF a adoptat organigrama și a derulat un plan de încetare voluntară a contractului de muncă pentru angajați.

De asemenea, a fost redus numărul direcțiilor cu 48% (de la 25 la 13) și a fost înjumătățit numărul serviciilor (o reducere cu 48%, de la 102 la 53). Drept urmare, pozițiile de conducere din cadrul ASF s-au redus cu peste 56% (de la 161 la 70), numărul consilierilor a fost redus cu 70% (de la 33 la 10), în timp ce numărul total de posturi se reduce cu aproape 20% (114 posturi).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii