Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF a finalizat procesul de transformare instituțională
03.09.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări
JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 2 septembrie 2014, un comunicat cu privire la finalizarea procesului de transformare instituțională.

Astfel, o dată cu aprobarea de către Consiliul ASF a noii arhitecturi a ASF, a fost finalizat procesul de transformare, fiind întărite funcțiile și capacitatea de reacție a instituției, iar, în același timp, au fost reduse cheltuielile de personal cu circa 70 milioane de lei.

Consiliul ASF a aprobat noul Regulament de Organizare și Funcționare, noua Politică de recrutare și promovare și a adoptat Codul de etică și integritate a angajaților Autorității de Supraveghere Financiară. Totodată, Consiliul ASF a adoptat organigrama și a derulat un plan de încetare voluntară a contractului de muncă pentru angajați.

De asemenea, a fost redus numărul direcțiilor cu 48% (de la 25 la 13) și a fost înjumătățit numărul serviciilor (o reducere cu 48%, de la 102 la 53). Drept urmare, pozițiile de conducere din cadrul ASF s-au redus cu peste 56% (de la 161 la 70), numărul consilierilor a fost redus cu 70% (de la 33 la 10), în timp ce numărul total de posturi se reduce cu aproape 20% (114 posturi).

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti