TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, partener juridic unic al Concursului şi Festivalului Internaţional „George Enescu”
04.09.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este, începând din acest an, Partener Juridic al evenimentului cultural devenit o emblemă pentru România – Concursul şi Festivalul Internaţional „George Enescu”.

Echipa de avocaţi din cadrul ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII oferă consultanţă în domeniul proprietăţii intelectuale/drepturi de autor, drept comercial, etc.

Potrivit Oanei Marinescu, directorul firmei de comunicare OMA Vision, „Parteneriatul cu ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este o reconfirmare a amplorii şi a complexităţii la care a ajuns acest eveniment cultural. Aveam nevoie de sprijin pe parte juridică, atât pentru organizarea relaţiilor cu partenerii noştri, la nivel intern şi international, cât şi pentru a putea dezvolta proiectul în continuare, şi pentru a proteja marca mai bine, iar colaborarea cu ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII ne-a permis să luăm în echipa Festivalului „George Enescu” pe unii dintre cei mai buni şi experimentaţi avocaţi din România.”

Gabriel Zbarcea_Tuca Zbarcea & Asociatii

Gabriel Zbârcea

Concursul internaţional „George Enescu” debutează sâmbătă, 6 septembrie, cu un concert extraordinar oferit de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul kazah Amir Tebenikhin, cu participarea Filarmonicii „George Enescu”. În creştere faţă de ediţia anterioară, anul acesta peste 200 de candidaţi, din 36 de ţări, de pe cinci continente s-au înscris la cea de-a XIV-a ediţie a Concursului Internaţional „George Enescu” (6-27 septembrie).

„Festivalul „George Enescu” reprezintă un eveniment de suflet pentru noi, este evenimentul cu cea mai mare însemnătate pentru lumea culturală românească şi omagiul adus geniului compozitorului naţional. Suntem onoraţi şi privilegiaţi că putem sprijini organizarea acestui festival şi a concursului devenit tradiţie”, a declarat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

Festivalul Internaţional “George Enescu” aduce pe scenele româneşti, odată la doi ani, cele mai bine cotate orchestre şi cei mai valoroşi artişti de muzică clasică din lume. Singurul concurs din România afiliat la Federaţia Mondială a Concursurilor Internaţionale Muzicale (FMCIM) şi parte a prestigiosului Festival „George Enescu”, Concursul Internaţional „George Enescu” are patru secţiuni – Vioară, Violoncel, Pian şi Compoziţie – şi oferă premii în valoare de 100.000 de euro. Concursul „George Enescu” descoperă, susţine şi promovează tinerele talente din întreaga lume, viitoarele generații de aur ale muzicii clasice universale.

Informaţii complete despre eveniment se găsesc şi pe canalele multimedia ale Festivalului şi Concursului „George Enescu”: Instagram, Facebook şi Twitter.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate