Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

DIICOT. Constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals sub înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Începerea urmăririi penale


4 septembrie 2014 | Adrian CONDRAȘOV, Paula VÂRBAN, Adrian CONDRAȘOV

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

DIICOT. Constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals sub înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Începerea urmăririi penale.

Urmare a numeroaselor solicitări formulate în baza Legii nr. 544/2001 de către reprezentanți mass-media, precum și pentru o corectă informare a opiniei publice, Biroul de presă al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) este împuternicit să comunice următoarele:
Pe rolul DIICOT există un dosar penal în care procurorii efectuează investigații privind retrocedări de terenuri din județul Argeș.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem (pentru fapte) pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals sub înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, fapte prevăzute de art. 367, 297, 244 alin. 1 și 2, art 320, art. 322 și art. 323 Cod penal.

În acest dosar, numitul R. P. nu are calitatea de suspect sau inculpat.

:: sursa: www.diicot.ro

Avocat Paula VÂRBAN
Adrian CONDRAȘOV

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică