Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din Craiova împreună cu SPARL SĂULEANU și ASOCIAȚII a organizat programul “Şcoala de vară 2014”
08.09.2014 | JURIDICE.ro

În perioada 25 august – 5 septembrie 2014 s-a desfăşurat programul de practică Şcoala de Vară 2014, organizat de Facultatea de Drept şi Ştiinte Sociale din cadrul Universităţii din Craiova, în colaborare cu SPARL SĂULEANU și ASOCIAȚII. Programul, aflat la a IV-a ediţie, este destinat studenţilor din anii II şi III ai Facultăţii de Drept şi Ştiinte Sociale, cărora li s-au alăturat în acest an trei studenţi şi Prodecanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Stat din Moldova, Sergiu Ursu. Prima săptămână a programului s-a desfăşurat în staţiunea montană Rânca, acolo unde au susţinut prelegeri mai multe cadre didactice ale Facultăţii de Drept, iar cea de-a doua săptămâna s-a desfăşurat în Craiova, la biroul casei de avocatură SPARL SĂULEANU și ASOCIAȚII, tinerii studenţi familiarizându-se cu practica avocaţială.

Proiectul s-a bucurat, ca în fiecare an, de coordonarea Decanului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Sevastian Cercel și a conf. univ. dr. Lucian Săuleanu.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.