Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

A trecut în neființă prof. dr. Gheorghe Boboș. UPDATE: Ceremonia funerară
10.09.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ceremonia funerară are loc în data de 10 septembrie 2014, astfel:
11:15 – corpul depus în Foyerul Casei Universitarilor,
11:30 – începe garda,
12:00 – oficierea slujbei, luări de cuvânt,
14:00 – înhumarea în Cimitirul Central din Cluj.

***

Facultatea de Drept a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca anunță, cu regret, trecerea în neființă a profesorului dr. Gheorghe BOBOȘ, om de mare profunzime intelectuală, pedagog excelent, bun exemplu de demnitate și discreție.

Condoleanțe familiei îndurerate!
Va fi veșnic în amintirea noastră!
Dumnezeu să-l odihnească!

***

Colectivul Facultăţii de Drept “Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca anunță cu nespusă durere despre încetarea din viaţă a profesorului universitar dr. Gheorghe BOBOȘ, fost Decan al Facultății. Profesorul univ. dr. Gheorghe BOBOȘ a fost un membru de excepţie al comunităţii academice, îndrumător al paşilor nenumăratelor generaţii de studenţi, masteranzi şi doctoranzi. Opera sa ştiinţifică este una de referință dintr-un domeniu drag domniei sale, cel al Teoriei Generale a Dreptului.

De o inegalabilă căldură sufletească, venind în ajutorul tuturor celor ce apelau la Domnia Sa, dispariţia domnului profesor universitar dr. Gheorghe BOBOȘ lasă un imens gol în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Suntem alături de durerea familiei în acest ceas de mare cumpănă.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

***

 Prima promoție (1992-1996) a Facultăţii de Drept “Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca a aflat cu nespusă durere despre încetarea din viaţă a profesorului universitar dr. Gheorghe BOBOȘ, fost Decan al Facultății. Profesorul univ. dr. Gheorghe BOBOȘ a fost un membru de excepţie al comunităţii academice, îndrumător al paşilor nenumăratelor generaţii de studenţi, masteranzi şi doctoranzi. Opera sa ştiinţifică cuprinde lucrări de referinţă pentru Teoria Generala a Dreptului, ce va reprezenta şi în viitor sursă de inspiraţie pentru cei ce se vor apleca asupra tărâmului studiului  dreptului românesc.

De o inegalabilă căldură sufletească, venind în ajutorul tuturor celor ce apelau la Domnia Sa, dispariţia domnului profesor universitar dr. Gheorghe BOBOȘ lasă un imens gol în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Suntem alături de durerea familiei în acest ceas de mare cumpănă.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

***

Comunitatea academică a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu își exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a distinsului profesor Gheorghe BOBOȘ.

Încetarea din viață a domnului profesor este o imensă și grea pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat ca om, ca dascăl, ca profesionist al dreptului.

Sincere condoleanțe familiei!
Dumnezeu să îl odihnească!

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.