Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Sediu nou pentru Curtea de Apel Iași, Tribunalul Iași și Judecătoria Iași
09.09.2014 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Iași a dat publicității luni, 8 septembrie 2014, un comunicat cu privire la mutarea instanței în noul sediu.

Astfel, începând cu 15 septembrie 2014, atât Curtea de Apel, cât și Tribunalul Iași își vor desfășura activitatea în noua clădire din strada Elena Doamna nr. 1A. În vederea facilitării procesului de mutare, activitatea compartimentelor care au program cu publicul în cadrul Tribunalului Iași și al Curții de Apel Iași (Arhivă, Registratură, Birou de informare și relații publice) va fi suspendată în ziua de 12 septembrie 2014.

În vechiul sediu, se vor defășura ședințele de judecată ale Judecătoriei Iași – Secțiile civilă și penală, procesul de mutare al acestei instanțe urmând a fi finalizat până cel târziu la data de 22 septembrie 2014.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.