Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Sediu nou pentru Curtea de Apel Iași, Tribunalul Iași și Judecătoria Iași


9 septembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Curtea de Apel Iași a dat publicității luni, 8 septembrie 2014, un comunicat cu privire la mutarea instanței în noul sediu.

Astfel, începând cu 15 septembrie 2014, atât Curtea de Apel, cât și Tribunalul Iași își vor desfășura activitatea în noua clădire din strada Elena Doamna nr. 1A. În vederea facilitării procesului de mutare, activitatea compartimentelor care au program cu publicul în cadrul Tribunalului Iași și al Curții de Apel Iași (Arhivă, Registratură, Birou de informare și relații publice) va fi suspendată în ziua de 12 septembrie 2014.

În vechiul sediu, se vor defășura ședințele de judecată ale Judecătoriei Iași – Secțiile civilă și penală, procesul de mutare al acestei instanțe urmând a fi finalizat până cel târziu la data de 22 septembrie 2014.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică