Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale


9 septembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 5 septembrie 2014, rezultatele tragerii la sorți pentru desemnarea celor cinci judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României din data de 2 noiembrie 2014.

În urma tragerii la sorți, au fost desemnați următorii judecători:
POPOIAG Elena Carmen – judecător la Secţia I civilă
NEGRILĂ Carmen Georgeta – judecător la Secţia I civilă
DUŢĂ Ruxandra Monica – judecător la Secţia a II-a civilă
NĂSTASIE Veronica – judecător la Secţia de contencios administrativ şi fiscal
DRAGOMIR Florentina – judecător la Secţia penală.

De asemenea, judecător NĂSTASIE Veronica a fost aleasă, prin vot secret, în funcția de președinte al BEC, în timp ce judecător DUŢĂ Ruxandra Monica a fost aleasă ca locțiitor, potrivit unui comunicat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii