Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 
Print Friendly, PDF & Email

ASF. A fost aprobat planul de redresare financiară a societăţii Carpatica Asig S.A.
12.09.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat miercuri, 10 septembrie 2014, că a aprobat planul de redresare financiară pentru societatea Carpatica Asig S.A, decizia fiind deja transmisă societății.

Planul aprobat de ASF propune următoarele măsuri:
– restabilirea profitabilității operaționale prin echilibrarea portofoliului de asigurări, reducerea cheltuielilor de achiziție și de administrare;
– atragerea de noi resurse financiare printr-un nou aport de capital social în numerar, atragerea unui împrumut subordonat și atragerea unui investitor strategic;
– îmbunătățirea cadrului de guvernanță corporativă și administrare a riscului prin schimbarea auditorului extern statutar, optimizarea programului de reasigurare, îmbunătățirea sistemelor informatice și actualizarea profilului de risc, concomitent cu analiza impactului Solvency II la nivelul societății.

ASF reiterează faptul că polițele emise de Carpatica Asig S.A. sunt și rămân valabile de la momentul emiterii până la expirare, iar societatea poate să emită în continuare polițe.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate