Varia
JURIDICE

Tribunalul Maramureș. Judecătorii ce vor face parte din BEJ


12 septembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Tribunalul Maramureș a dat publicității un comunicat semnat de jud. Cristina Laura Lihet, președinte al Tribunalului Maramureș, vineri, 12 septembrie 2014, privind rezultatele tragerii la sorți pentru desemnarea judecătorilor ce vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Maramureş, constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014:
Pop Mihai Bogdan, judecător la Secţia I civilă, în funcţia de preşedinte al biroului electoral judeţean;
Codrea Maria, judecător la Secţia I civilă, în funcţia de locţiitor al preşedintelui biroului electoral judeţean;
Danci Dorin, judecător la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, în funcţia de membru al biroului electoral judeţean.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro